Dárkový voucher Móda a duše

Udělejte radost své mamince, manželce, partnerce, dceři, vnučce, tetě, neteři nebo kamarádce dárkovým poukazem na online kurz Móda a Duše

Moje metoda osmi stylových typů, která vychází z pět tisíc staré čínské Knihy Proměn, vám umožní nahlédnout do výjimečnosti každého z osmi osobnostních profilů a vy pochopíte, že nejsme stejní.

CO SE V ONLINE KURZU MÓDA A DUŠE DOZVÍTE?

eshop-moda-a-duse

Naučíte se chápat, proč to ostatní mají přesně takhle a ne jinak, uvidíte, že jejich odlišnost není ohrožující ani následováníhodná. Naopak - pochopíte, že každý z osmi typů je vybaven určitými specifickými vlastnosti - talenty - které ostatní typy nemají vůbec, nebo je mají v menší míře, nebo je neradi používají… Pochopíte, že každý typ je vybaven právě takovými vlastnostmi, které potřebuje k tomu, aby mohl vykonávat svou práci nejlépe, jak umí.

 

KDO JE TÁŇA HAVLÍČKOVÁ

Nekonvenční módní návrhářka a designérka, která ladí oblečení k vaší duši, abyste se konečně cítili ve své kůži a autorkou metody STYLOVÝ KLÍČ díky které pomáhá ženám odemknout jejich pravé JÁ, pochopit vlastní styl i to, jak se správně obléci od hlavy až k patě.


 •  pozorovatelka ženských duší
 •  leader vedoucí ženy k pozitivním změnám
 •  podporovatelka starých tradic a hodnot
 •  průvodkyně světem módy a trendů
 •  objevovatelka jemné ženské krásy
 •  kreativní módní návrhářka bořící nefunkční
     pravidla
 •  učitelka a mentorka stylových seminářů
     a workshopů
 •  vizionářka nového světa založeného
     na bezpodmínečné lásce

 

Autorka knihy Móda a duše aneb klíč k sobě, eBooku Osm klíčů k Vaší duši a on-line projektu Móda a duše, kde učí ženy rozumět neverbálním signálům oblečení.

 

 
Táňa Havlíčková

CO ZÍSKÁM A KOLIK ONLINE KURZ MÓDA A DUŠE STOJÍ?

Dárkový voucher online kurz Móda a Duše
  • členská sekce dostupná navždy
  • 22 videí rozdělených do 3 částí - DĚTSTVÍ, 8 STYLŮ, ŠATNA
  • 22 PDF sešitů s úkoly pro každý den 
  • 3 meditace - Odpuštění, Šatna snů, Propuštění všeho nepotřebného

     Cena Dárkového voucheru je
     5.990 Kč s DPH (4.950 Kč bez DPH)
     Platnost voucheru je 6 měsíců.

Naučím vás být krásné nejen uvnitř, ale podpořit vaši vnější krásu harmonickým zevnějškem. Je tolik krásného oblečení, které má kvalitu a tím i vysoké vibrace. Pokud se naučíte se právě do nich oblékat, budou se zvyšovat i vaše vlastní vibrace a energie.

Nalezením svého osobního stylového profilu se vám ujasní oblast vašeho talentu - a pochopíte, že práce není možná to, co vám doporučila maminka, abyste vystudovala - ale to, co cítíte v hloubce svého srdce jako nehmotnou touhu, které zatím nevěříte.

CO NA TO ŽENY, KTERÉ UŽ KONZULTACI ABSOLVOVALY?

Táňo, tomu říkám skvěle odvedená práce. Tvůj kurz jsem si vybrala jako dárek ke svým 40. narozeninám a jestli jsem před tím zvažovala, jestli to není náhodou moc drahé a nevyhazuji peníze oknem, tak teď musím říct, že je považuji za jednu z nejlepších investic. Všechny informace zpracovávám, sundavám ze sebe slupky jak cibule a jdu do hloubky. A přestože kurz končí, spousta věcí stále ještě vyplouvá na povrch a myslím, že ještě nějakou dobu bude. Musím říct, nejvíc jsem se těšila na druhou část, až zjistím co jsem zač. Ale bez té první části, kdy člověk pátrá po své minulosti, loví střípky z paměti, by to vlastně vůbec nešlo. A pak, zjištění jak zajímavé je poznat i ostatní styly. Najednou vidím víc do hloubky i těm okolo sebe. Děkuji, děkuji a znovu děkuji.
Michaela

Milá Táňo, těžko hledám slova… Já jsem tak nějak tušila, že to bude síla, ale že až tak!.. Jsem nesmírně vděčná za tuto zkušenost. Tvoje metoda má dalekosáhlý dopad, já nepochybuju o tom, že brzy prorazí do světa – přeju to nejen tobě, ale nám všem na celé planetě, protože to je to o co tu jde – přes přijetí sebe, respekt k sobě a ostatním tvořit život… Patří ti můj velký obdiv, úcta a poděkování za to,co děláš. Milé ženy, je mi ctí být součástí této úžasné naší smečky (záměrně nepoužívám minulý čas..), děkuji za všechna ta krásná,upřímná sdílení… Ať máme všechny dost sil pokračovat na této objevné cestě, radovat se a zářit… DÍKY!
Zdeňka

Velké díky Táně za úžasný projekt, který otvírá cestu k pochopení – i mezi absolutně protikladnými energiemi… a stejně velké díky vám všem, nádherné ženy a dívky, protože bez vašeho sdílení bych na spoustu věcí vůbec nepřišla 🙂 DĚKUJI 🙂 🙂 🙂
Lída

Tento kurz předčil má očekávání, šel mnohem víc do hloubky než jsem doufala a jsem za to moc ráda, posunul mě o veliký kus dopředu na cestě k sebepoznání a také k pochopení druhých a světa vůbec. Těším se na další pokračování, které nás ještě čeká v dalších dnech. Stále mi to pořád pomaličku dobíhá a otevírají se další a další vhledy, když přijdu do obchodu s oblečením necítím se již jako ztracená, ale vidím, co je pro který styl zhruba odpovídající a mohu rovnou zacílit k tomu, co mi sedne. Děkuji moc.
Daniela

Milá Táni, uběhlo to tak strašně rychle, ani se mi nechce věřit! Moje duše se moc trápila. (ještě se trosku trápí) A já jsem diky tobě udělala takovou velikááánskou bilanci. V tichosti jsem prošla všechny sféry mého života: vztahy, rodinu, práci, volný čas, svou vlastní osobu jako takovou z pohledu vizáže a charakteru. Uvědomila jsem si jak, jsem nechala zadupat svou krásnou duši, dnes už jsem si jistá rebelskou. Bude to ještě chvíli trvat než se ta holka uzdravi 🙂 Táni, poslední dva týdny je okolo mne klid, taková přijemná pohoda. Doma i v práci 🙂 Jsem šťastná, že jsi vstoupila do mého života, navždy zůstaneš v mém srdci. Děkuji, děkuji, děkuji….
Renata

Do kurzu jsem nastoupila dost náhodně. Oslovil mě vlastně i proto, že asi před rokem se mi o Táně zmínila jedna kamarádka. Tak jsem si řekla, že když mě Tána opět oslovila z webináře, tak se s ní zkusím seznámit. Prošla jsem si dostupná videa, přihlásila se a jsem tu. A jsem z toho pořád trochu mimo, pořád ne tak úplně pevná v kramflecích ale nadšená. Musím se s vámi podělit o můj dnešní zážitek. Úplně obyčejný pracovní den, pracovní záležitosti jako jindy. A kolegyně, která mi volá se ptá: "jsi nějak dobře naladěná ,copak se děje?" Nic se neděje, je mi prostě fajn a je to slyšet i na hlase. A proč Vám tuto banalitu píšu? Mám totiž spíše opačné zkušenosti a reakce.Tohle mě fakt překvapilo. Takže díky Táňo.
Lenka

Celý tento projekt vnímám jako začátek. Začátek cesty ke spokojenosti své duše.Nebude to cesta lehká(alespoň pro mě), možná mě můj egonek bude chtít stáhnout zpět ,ale něco se změnilo a i kdyby to byl jen jiný úhel pohledu na lidi kolem mě a větší pochopení pro to,jací jsou,tak to stálo za to. A je to taky změna pohledu sám na sebe. Uvědomění si, že není třeba žít jen podle představ druhých, že to, že to mám jinak, nemusí znamenat, že to mám špatně.
Karla