Blog

Krásné vánoce všem mým spřízněným dušičkám

Překrásné duše naladěné do vánočního času :),

dneska vám posílám krásný pozdrav do vánoční atmosféry.
Úplně vás živě vidím, jak doma smejčíte každou skulinku, aby to na vánoce bylo dokonalé (jinovky) anebo to tak z povrchu sbíráte někam, kde to nebude vidět, aby to taky na vánoce bylo dokonalé (jangovky) :).

Ale jak běží facebookem krásný slogan:
“nezapomeňte drahouškové, že vánoce jsou svátky klidu a míru,
a nečeká vás kontrola z hygieny… ”

Táňa Havlíčková OCTO CODES

(Pokračování textu…)

Víc praštěná už asi být nemůžu…

Moje úžasné a milé přítelkyně,

které znám osobně i vás, které znám jen virtuálně.
Psát o tom, že se blíží vánoce, je fakt dost neoriginální a velmi nekreativní… nicméně ony fakt za měsíc budou.
Abych řekla pravdu – vloni jsem si koupila svítící srny na solární pohon a taky svítící strom a říkám si, že víc praštěná už asi být nemůžu. ale když mně se ty světýlka na vánoce fakt hodně líbí.

A nejen světýlkama jsou ty vánoce skvělé. Taky jsou tady od toho, abychom rozdávali dárky svým blízkým, lidem, které máme rádi a taky svým spolupracovníkům a vůbec někdy i sobě 🙂

Takže jsem pro vás připravila i já dárečky… Je sice fakt, že nejste sice osoby mně blízké… – ale jste moje úžasné bytosti, které na sobě pracují, mnohé z vás si užíváte váš objevený styl, zkoumáte styly u celé své rodiny i u svých kolegyň a kolegů v práci a nejedna z vás mi napsala, že s dcerou chodí po ulici a říkají si: hele, to je jasná sporťačka… a to je jasná ležérka… a vím, že i vaše děti to už umí… a proto si zasloužíte super dárečky. (Pokračování textu…)

Čekala jsem, co mi Vesmír nabídne jako řešení…

Dobrý den hledačky svého pravého Já,

mám pro vás, myslím, že dobrou zprávu.
Jak jistě víte, nebo se k vám asi dostalo, semináře, které již vedu čtvrtým rokem, jsem musela upravit z dvoudenních do jednodenních, protože ty dva dny včetně určování každé klientky, která se semináře zúčastnila bylo pro mě nesmírně náročné, až vyčerpávající.
Navíc už delší dobu hlásím, že je třeba do metody OCTO CODES taky zařadit muže, protože oni jednak chtějí taky vědět to, z čeho jste tak nadšené a jednak si to zaslouží vědět :).

Před půlrokem jsem měla zkušební první jednodenní seminář pro muže i ženy, bylo to super, takže jsem se rozhodla už pokračovat jen tak.

Táňa Havlíčková - Smíšený seminář Kódy k srdci

A před nějakou dobou jsem vedla jednodenní seminář smíšený – byly tam páry, ženy i muži… bylo to super…. nicméně já skončila opět u určování typů… a domů jsem odjížděla v půl dvanácté v noci.
Tak tohle tedy taky nejde… říkám si už dva týdny a čekám, co mi Vesmír nabídne jako řešení, abyste byli spokojeni vy a abych to dala opravdu ve zdraví i já… (Pokračování textu…)

Mám v mailové schránce skřítka…

Dobrý den moje milé přítelkyně,

napsala jsem vám velmi milý mail o našem novém projektu… a odeslala, ovšem tam, kam měl dorazit, nedorazil a v odeslaných mailech nebyl. Mám zřejmě v mailové schránce skřítka, který si se mnou pohrál.
No tedy nemyslete si, že jsem byla klidná jak želva

Musela jsem se pořádně uklidnit… nalila si dvojku (normálně skoro vůbec nepiju), a  pustila si krásnou a uklidňující hudbu… a protože mě ta hudba absolutně zklidnila, tak vám ji taky posílám, abyste si zažily tu krásnou meditaci v objetí těch  pohodových tónů >>.

A najednou se ve mně objevil tak krásný klid… no a co, říkám si, tak vám to napíšu znovu a jinak, protože já to dvakrát stejně neumím.
A o čem ten mail byl? No přece o našem novém úžasném projektu, který se jmenuje  STYLOVÝ KLÍČ.
(Pokračování textu…)

Ten den byl ZÁZRAČNÝ

Co jsme společně všechny prožily 17. června v Lucerně
na konferenci OCTO CODES FORUM ORBIS.

Ten den byl ZÁZRAČNÝ – a dlouho jsem nemohla sama pochopit, co se tam stalo, čím to bylo… kdo za to celé mohl… protože já sice vím, že jsem to celé uváděla a byla v pozadí za scénářem, vybírala jsem si muziku, taky modelky a trochu i modely – některé si vybraly holky, co předváděly samy a v podstatě až na jeden, to bylo skvělé 🙂 – protože už samy mají velký cit pro to, co na sobě mít oblečeno.

Musím se přiznat, že nás atmosféra Lucerny dostala všechny… bylo to tak neočekávané, tak autentické, tak kouzelné…. že to nikdo nečekal. Až tak, že i mě samotnou ta boží energie překvapila. Jako by to pochopení všech osmi stylů – mé metody OCTO CODES (kterou už týden můžu psát s malým “R” v kolečku, což znamená, že značka je chráněná) – ve vás vyvolalo obrovskou vlnu soucitu, nadšení a hlavně pochopení a respektu. (Pokračování textu…)

VELKÝ SÁL LUCERNY….

Dneska jsem stála na jevišti sama – a docela se zasnila…

Tady jsem poprvé vyhrála vítězný model v televizní módní přehlídce Tři oříšky pro popelku – tenkrát ho předváděla a vyhrála miss Míša Maláčová, nějak jsem pozapomněla její současné jméno…..
A pak jsem se účastnila dvakrát soutěže o svatební šaty roku a dvakrát jsem se s nimi dostala do finále, mezi deset nejlepších… 🙂

A dneska jsem tady stála na jevišti chvíli sama – a docela se zasnila… tenkrát jsem se něčeho zúčastnila… a v červnu tady budu já ta, která to organizuje, která vás pozve a my spolu strávíme úžasný den, kdy představím moji metodu OCTO CODES opravdu všem a naplno. a taky to bude den plný překvapení. (Pokračování textu…)

Historicky první workshop i pro muže

Dneska historicky první workshop i pro muže. A jak vidíte na  fotce, spokojenost ovládla osazenstvo, i když na fotce nejsou všichni, protože jsem workshop ukončila a pak jsme si ještě povídali… než nás napadlo se zvěčnit, protože tohle je opravdu úžasné.

Mám z dnešního dne obrovskou radost, oni muži se určitě ozvou a napíšou zpětné vazby… protože nadšení bylo opravdu na obou stranách. A chci těmto skvělým mužům veřejně poděkovat, že vůbec netušili, do čeho jdou, ale důvěřovali svým ženám, že to bude dobré… a já jejich odvahu velmi obdivuju, protože byli báječní 🙂 (Pokračování textu…)

My ženy můžeme měnit svět!

Konference OCTO CODES FORUM ORBIS – 17.6.2017

Jestlipak si uvědomujete každý den, jak máte úžasné životy? Věřím, že umíte vyjadřovat denně vděčnost za to všechno co máte. A že toho máme tolik, že ani dvacetčtyři hodin denně by nám nestačilo poděkovat za to všechno, co jsme dostali do života jako své dary. A teď vůbec nemám na mysli jen naše teplé bytečky, teplou vodu, teplo v bytě, svítící žárovky a všechno to vybavení, které nám usnadňuje životy jako mixery, vysavače, odšťavňovače, topinkovače… ale taky spoustu jídla v ledničce, přeplněné skříně oblečení a bot, samozřejmou možnost vzdělání, komunikace přes telefony, wifi, počítače, internet, auta, vlaky, metro, letadla… (Pokračování textu…)

To, že někam zapadneš ještě neznamená, že tam patříš…

To, že někam zapadneš ještě neznamená, že tam patříš…  na mě dneska vykouklo na fb. Připomnělo mi to téma, které jsme probíraly s mými studentkami na konzultacích. Vysvětlila jsem jim, že pokud se zamilujeme, otevřeme svá pravá já, ty diamanty uvnitř sebe sama…  společnost tomu říká posměšně “růžové brýle”… které prý nám pak odejdou do nenávratna a my zjistíme, že partner není ten, koho jsme přes ně viděly. Já nepovažuju růžové brýle za směšnou věc, kterou bychom měli nechat zmizet, ba přímo naopak. Já osobně považuju růžové brýle za úžasný filtr, který nám otevře naše vnímání a naše nitro natolik, že v tu chvíli přestaneme používat ty nánosy obalů a starých programů, které do nás vložili, rodiče, společnost, škola… V tu chvíli jsme právě ty nejkouzelnější a nejpřirozenější bytosti, plné nádherné lásky – které říkám láska bezpodmínečná Kristovská… (Pokračování textu…)

Taky se těšíte, až pověsíte zimní kabáty do skříně

Taky vám ta zima připadá zbytečně dlouhá? Abych řekla pravdu, fakt se těším na jaro, mám sice ráda hodně vrstvené oblečení, miluju několik vrstev – tílko, tričko, svetr (ty klidně i dva na sebe) a na to teplá bunda… ale co je moc, to je moc. Už bych aspoň jednu vrstvu ráda sundala a to aspoň tu zimní bundu. Těšíte se taky, až pověsíte zimní kabáty do skříně, kde zase budou čekat až do podzimu?

A právě pro tyto chvíle jsme vám připravili jarní povzbuzení k těm pravým nákupům ve formě osmi videí pro každý styl jedno, které jsou nabity inspirací toho, v čem je právě ten váš styl originální, jedinečný a neopakovatelný. A vybírat opravdu máte z čeho – videa si můžete koupit buď po jednom, po čtyřech, nebo celou sadu osmi videí. Všech osm videí MOUDRÉ ŠATNY najdete tady >> (Pokračování textu…)